ТЗ-8м
Topic outline
-
шифр за ОПП
Назва навчальної дисципліни
Кількість кредитів
Кількість годин
Ауд. год
тиждень
лекції
практичні
лабораторні
залік
екзамен
1 семестр
ОК1
5
150
3
3
*
ОК2
3
90
2
1
1 *
ОК5
Конкурентоспроможність в туризмі та готельно-ресторанному господарстві
3
90
3
1
2
*
ОК7
5
150
4
2
2
*
ОК8
5
150
4
2
2
*
ОК9
3
90
2
1
1
*
ОК11
3
90
3
1
2
*
2 семестр
ВК1.1
Дисципліна вільного вибору №1
4
120
4
2
2
*
ВК2.1
Дисципліна професійної підготовки №1
4
120
4
2
2
*
ВК2.2
Дисципліна професійної підготовки №2
4
120
4
2
2
*
ВК2.3
Дисципліна професійної підготовки №3
4
120
4
2
2
*
ВК2.4
Дисципліна професійної підготовки №4
4
120
4
2
2
*
ВК2.5
Дисципліна професійної підготовки №5 4 120 4 2 2 * ОК13
6
180
*
ОК6
3
90
2
2
*
3 семестр
ОК3
3
90
5
3
2
*
ОК4
3
90
3
1
2
*
ОК6
3
90
3
3
*
ОК10
3
90
6
3
3
*
ОК12
3
90 6
3
3
*
ОК14
6
180
*
ОК15
9
270
*
-
-
-
-
-