Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
Харчова хімія
Структура за темами
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Новини
Форум
Навчально-методичне забезпечення дисципліни
Робоча програма
Файл
Методичні рекомендації для самостійної роботи
Файл
Матеріали до лекційних і лабораторних занять
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 1. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 2. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 3. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Файл
Тема 4. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
Файл
Тема 5. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
Файл
Тема 6. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Файл
Тема 7. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
Файл
Тема 8. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 9. ВОДА
Файл
Тема 9. Лабораторні заняття
Файл
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Файл
Тема 10. Лабораторні заняття
Файл
Модульний контроль
Модульний контроль
Файл
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання
Файл
Список рекомендованої літератури
Список рекомендованої літератури
Файл
Зворотній зв'язок
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Зворотний зв’язок