Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Open course index
Open block drawer
Харчова хімія
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Новини
Forum
Навчально-методичне забезпечення дисципліни
Робоча програма
File
Методичні рекомендації для самостійної роботи
File
Матеріали до лекційних і лабораторних занять
ТЕМА 1. БІЛКИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
File
Тема 1. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 2. ВУГЛЕВОДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
File
Тема 2. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 3. ЛІПІДИ. БУДОВА, ВЛАСТИВОСТІ, ЇХ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
File
Тема 3. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 4. МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
File
Тема 4. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 5. ВІТАМІНИ
File
Тема 5. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 6. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ
File
Тема 6. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 7. РОЛЬ ФЕРМЕНТІВ ТА ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
File
Тема 7. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 8. ХАРЧОВІ ДОБАВКИ
File
Тема 8. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 9. ВОДА
File
Тема 9. Лабораторні заняття
File
ТЕМА 10. ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
File
Тема 10. Лабораторні заняття
File
Модульний контроль
Модульний контроль
File
Критерії оцінювання
Критерії оцінювання
File
Список рекомендованої літератури
Список рекомендованої літератури
File
Зворотній зв'язок
ktgrs_chao@ztu.edu.ua Чагайда Андрій Олегович
Feedback