Skip to main content
Side panel
Освітній портал
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Готельний та ресторанний бізнес
Home
Calendar
Готельний та ресторанний бізнес
Home
Courses
Для викладачів (кафедри)
Факультет бізнесу та сфери обслуговування
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Готельний та ресторанний бізнес
Програмне забезпечення та сервіси за навчальним предметом
SERVIO HMS RESERVATION - МОДУЛЬ БРОНЮВАННЯ ДЛЯ САЙТУ
SERVIO HMS RESERVATION - МОДУЛЬ БРОНЮВАННЯ ДЛЯ САЙТУ
Click
https://hmsdemo.servioreservation.com/
link to open resource.
◄ ОЦІНЮВАННЯ
Jump to...
Jump to...
Новини
Робоча програма "Готельний та ресторанний бізнес" ОПП "Туризм"
Робоча програма "Готельний та ресторанний бізнес" ОПП "Туризм і рекреація"
Методичні рекомендації для проведення практичних занять
Методичні рекомендації для самостійної роботи
ОЦІНЮВАННЯ
SERVIO HMS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
SERVIO POS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Критерії оцінювання
Рекомендована література
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1. РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
ТЕМА 1.1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ТА ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 1.1.
Завдання до практичного заняття 1
ТЕМА 1.2. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ.
Презентація до теми 1.2.
ТЕМА 2. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 2.
ТЕМА 3. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ ОСНОВИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 3.
МР НТО 03.07:2021 Туризм та пов'язані з ним послуги. ГОТЕЛІ. Вимоги до послуг.Файл
Завдання до практичного заняття 2.
ТЕМА 4. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
Презентація до теми 4.
Завдання до практичного заняття 3
Завдання до самостійної роботи
ТЕМА 5. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 5.
Завдання до практичного заняття 4
Завдання до практичного заняття 5
ТЕМА 6. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ.
Презентація до теми 6.
Завдання до практичного заняття 6
ТЕМА 7. ФУНКЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 7.
Завдання до практичного заняття 7
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ НЕ ЖИТЛОВИХ ГРУП ПРИМІЩЕНЬ.
Презентація до теми 8.
Завдання до практичного заняття 8
ТЕМА 9. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРИМІЩЕНЬ ЖИТЛОВОЇ ГРУПИ.
Презнтація до теми 9.
Завдання до практичного заняття 9
ДБН В.2.2-20:2008 "Будинки і споруди. ГОТЕЛІ"
V Міжнародна науковопрактична конференція «СУЧАСНІ ВИКЛИКИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ»
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ В ГОТЕЛІ ТА РЕСТОРАНІ.
ТЕМА 10. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ СЕРВІСНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.
Презентація до теми 10.
Завдання до практичного заняття 10
ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ПРИЙОМУ І РОЗМІЩЕННЯ.
Презентація до теми 11.
Завдання до практичного заняття 11
ТЕМА 12. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ.
Презентація до теми 12.
Завдання до практичного заняття 12
ТЕМА 13. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СЛУЖБИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ НОМЕРНОГО ФОНДУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Презентація до теми 13.
Завдання до практичного заняття 13
ТЕМА 14. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 14.
Завдання до практичного заняття 14
ТЕМА 15. АНІМАЦІЙНІ ПОСЛУГИ В ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 15.
Завдання до практичного заняття 15
ТЕМА 16. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 16.
Завдання до практичного заняття 16
Індивідуальна самостійна робота студента
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСТАЧАННЯ ТА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ОСНАЩЕННЯ ГОТЕЛЮ ТА РЕСТОРАНУ.
ТЕМА 17. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОДОВОЛЬЧОГО І МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 17.
Завдання до практичного заняття 1.
ТЕМА 18. ХАРАКТЕРИСТИКА МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 18.
Ситуаційна вправа
Завдання до практичного заняття 2.
Задача до практичного заняття 3.
ТЕМА 19. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ПОВСЯКДЕННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ РІЗНИХ КОНТИНГЕНТІВ СПОЖИВАЧІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 19.
ТЕМА 20. ОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-ТЕХНІЧНОГО ТА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 20.
Завдання до практичного заняття 4.
ТЕМА 21. СПЕЦІАЛЬНІ ФОРМИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 21.
ТЕМА 22. СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЯХ.
Презентація до теми 22.
Завдання до практичного заняття 5.
Завдання до практичного заняття 6.
ТЕМА 23. УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ГОТЕЛЮ.
Презентація до теми 23.
Завдання до практичного заняття
Індивідуальна самостійна робота 1
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 4. ОПЕРАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЮ ТА РЕСТОРАНУ.
ТЕМА 24. ЕКСПЛУАТАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЮ.
Презентація до теми 24.
Завдання до практичного заняття
ТЕМА 25. ЦІНОУТВОРЕННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ.
Презентація до теми 25.
Завдання до практичного заняття
ТЕМА 26. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ГОТЕЛІ.
Презентація до теми 26.
Завдання до практичного заняття
ТЕМА 27. РАЦІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 27.
Індивідуальна самостійна робота 2
Підсумковий тестовий контроль
ТЕМА 1. ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.
Презентація до теми 1
Практичне заняття 1
ТЕМА 2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ТИПІЗАЦІЯ ГОТЕЛІВ Й ІНШИХ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ.
Презентація до теми 2
Практичне заняття 2
ТЕМА 3. АРХІТЕКТУРА ТА ІНТЕР’ЄР У ГОТЕЛЬНОМУ ТА РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Презентація до теми 3
Практичне заняття 3
Самостійна робота на залік
Індивідуальне завдання до заліку
Перелік питань для підготовки до заліку
ktgrs_kao@ztu.edu.ua Климчук Альона Олегівна
SERVIO HMS ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ►