Індивідуальні самостійні завдання

 

 1.Класифікація нормативних документів.

 2. Основні етапи розробки стандартів та технічних умов (для використання у

сільськогосподарському виробництві тощо).

3. Порядок розробки та впровадження стандартів.

 4. Категорії та види стандартів.

 5. Стандарти підприємства. Визначення, область використання.

 6.Предмет, методи, завдання, функції, основні напрямки розвитку стандартизації.

 7. Стандартизація як наука. Визначення у області стандартизації.

 8. Історія розвитку стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності.

 9. Технічне регулювання, підтвердження відповідності, стандартизація.

 10. Державна система стандартизації України.

 11. Методологічні основи стандартизації.

 12. Державний нагляд за стандартами.

 13. Основні положення державної системи стандартизації.

 14.Управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НААСР.

 15.Управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НААСР.

 16. Управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НААСР.  Міжнародна організація зі стандартизації (International Standardization Organization  - ІSO.

17. Управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НААСР. Міжнародна організація зі стандартизації (International Standardization Organization  - ІSO.

18. Управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НААСР.

19. Основні положення державної системи сертифікації УкрСЕПРО.

        20. Порядок сертифікації продукції.

21. Міжнародні організації в області стандартизації, метрології та оцінки відповідності.

Остання зміна: пʼятниця 12 вересня 2025 14:40 PM