ГЛОСАРІЙ
Глосарій
№ з/п |
Термін державною мовою |
Відповідник англійською мовою |
Харчові фіторесурси |
Food phyt resources |
|
Експертиза якості |
Quality expertise / assessment |
|
Сертифікація продукції |
Product certification |
|
Стандартизація |
Standardization |
|
Нормативно-правова база |
Regulatory framework |
|
Органолептична оцінка |
Organoleptic evaluation |
|
Фізико-хімічні показники |
Physico-chemical parameters |
|
Мікробіологічний контроль |
Microbiological control |
|
Відбір проб |
Sampling |
|
Безпечність харчових продуктів |
Food safety |
|
Система HACCP – |
System (Hazard Analysis and Critical Control Points) |
|
Якість продукції |
Product quality |
|
Безпека харчових продуктів |
Food safety |
|
Фітосировина |
Plant raw material |
|
Органолептичні показники |
Organoleptic indicators |
|
Фітонутрієнти |
Phytonutrients |
|
Ідентифікація продукції |
Product identification |
|
Маркування |
Labeling |
|
Контроль якості |
Quality control |
|
Технічні умови |
Technical specifications |
|
Методи аналізу |
Methods of analysis |
|
ГМО (генетично модифіковані організми) |
GMO (Genetically Modified Organisms) |