Skip to main content
Side panel
Освітній портал
Home
More
English (en)
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access
Log in
Home
Expand
Collapse
General
Highlighted
Оголошення
Expand
Collapse
Проєкт освітньо-професійної програми
Highlighted
ПРОЄКТ ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2025-2026 н.р.
Expand
Collapse
ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ
Highlighted
Освітньо-професійна програма 2023-2024
Освітньо-професійна програма 2024-2025
Рецензії
Expand
Collapse
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ
Highlighted
Навчальний план 2023-2024
Навчальний план 2024-2025
Expand
Collapse
Результати анкетування здобувачів вищої освіти
Highlighted
Результати анкетувань
Expand
Collapse
Неформальна освіта
Highlighted
«Цифрові медіа та маркетингові стратегії» Prometheus
«Successful B2B marketing strategies» NAVOICA
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus
«English for Tourism and Sports» NAVOICA
Всеукраїнський освітньо-практичний туристичний форум «Туризм та гостинність 2024: реалії та можливості»
Expand
Collapse
Публікації здобувачів вищої освіти
Highlighted
Публікації
Expand
Collapse
Робочі програми навчальних дисциплін
Highlighted
Робочі програми 2024-2025
Expand
Collapse
Методичне забезпечення практики
Highlighted
Програма виробничої практики (Частина 1) для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно ресторанна справа»
Програма навчальної практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Програма виробничої практики (Частина 2) для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно ресторанна справа»
Програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОПП «Готельно-ресторанна справа»
Expand
Collapse
Кваліфікаційна робота
Highlighted
Теми кваліфікаційних робіт
Заява на затвердження теми та керівника кваліфікаційної роботи
Завдання на кваліфікаційну роботу
Методичні рекомендації для підготовки, виконання та захисту кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа»
Open course index
Open block drawer
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 241 "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" ОС "МАГІСТР" - ОПП "Готельно-ресторанна справа"
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus
«Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» Prometheus
Download folder
Каленська Віталіна.pdf
Кушнір Лілія.pdf
Рекротчук Влад.pdf
Шевчук Віктор.pdf
Шумовський Влад.jpg