Перейти до головного вмісту
Освітній портал
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Пропустити Зараз на сайті
Зараз на сайті
Немає користувачів (останні 5 хвилин)
  1. Бухгалтерський облік за видами економічної діяльності (торгівля, сільське господарство)
  2. Задача 4.15

Задача 4.15

Завдання 4.15

Необхідно:

1. Відобразити в бухгалтерському обліку наведені операції та вказати первинні документи.

2. Визначити фактичну собівартість продукції овочівництва закритого ґрунту.

Дані для виконання: Витрати на вирощування овочів та утримання теплиць склали 10000 грн. Від урожаю оприбутковано: огірки – 15 ц, цибуля на перо – 7 ц, редис –11 ц. Реалізаційна ціна 1 ц склала: огірків – 400 грн., цибулі на перо – 150 грн., редису – 350 грн. Витрати на запилення огірків склали 200 грн. Також отримано 2 ц нестандартних огірків поживністю 0,02 корм. од. Середня собівартість кормових буряків, вирощених у господарстві, складає 5,32 грн., а їх поживність 0,12 корм. од.

Види овочів

Валовий збір, ц

Вартість продукції за реалізаційними цінами

Коефіцієнт розподілу

(гр6 /  гр4), грн.

Витрати на виробництво ( гр. 4 * гр5), грн

Витрати на запилення огірків, грн

Усього витрат на виробництво ( гр. 6+гр. 7), грн

Собівартість 1 ц продукції ( гр. 8 / гр. 2), грн

1 ц, грн.

Усієї продукції, грн. (гр2*гр3)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Огірки

Цибуля на перо

Редис

Разом

 

Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle