Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Освітній портал
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ
Увійти
На головну
Відкритий покажчик курсу
Відкрити ящик блоків
КОНТРОЛЬ ЗДОРОВʼЯ ПРИРОДИ І ТРОФОЛОГІЯ
Структура за темами
Загальне
Згорнути все
Розгорнути всі
Оголошення
Форум
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
Робоча програма навчальної дисципліни 2025-2026 н. р.
Файл
ЛЕКЦІЙНИЙ МАТЕРІАЛ
Лекція 1
Файл
Лекція 2
Файл
Лекція 3
Файл
Лекція 4
Файл
Лекція 5
Файл
Лекція 6
Файл
Лекція 7
Файл
Лекція 8
Файл
Лекція 9
Файл
Лекція 10
Файл
Лекція 11
Файл
Лекція 12
Файл
Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи студентів
Методичні рекомендації для проведення практичних занять і самостійної роботи студентів
Файл
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА ЛІТЕРАТУРА
Навчальний посібник : Трофологія: вчення про живлення, їжу та їду
Файл
Навчально-методичний посібник : Методологія освітніх програм школи філософії їжі та природокористування
Файл
Технічні культури : підручник. Вид. 2-е, доповнене. Житомир : Поліський нац. університет, 2024. 462 с.
Файл
ГРАФІК КОНСУЛЬТАЦІЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ НА І СЕМЕСТР 2025-2026 н. р.
Графік консультацій НПП на І семестр 2025-2026 н.р.
Файл
ПРЕЗЕНТАЦІЇ ДО КУРСУ
ПРАВИЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ – НАЙНЕОБХІДНІША ЖИТТЄВА ПОТРЕБА ТА ПРОБЛЕМА СУЧАСНОСТІ
Файл
Контроль здоровʼя суниці
Файл
Контроль здоровʼя льону
Файл
Контроль здоровʼя суниці
Файл
Контроль здоровʼя хмелю
Файл
Контроль здоровʼя огірків
Файл
Контроль здоровʼя лохини
Файл
Контроль здоров"я сої
Файл
Контроль здоровʼя винограду
Файл
Контроль здоровʼя соняшнику
Файл
Контроль здоровʼя квасолі
Файл